Beste Gast van Sal do Mar,
Helaas hebben wij onze deuren weer moeten sluiten, we hopen dat we op deze manier zo snel mogelijk het virus kunnen terugdringen en dat we jullie weer mogen ontvangen in ons restaurant. Tot die tijd maken wij elke week weer een fantastisch take-away menu. Zijn er allergie of dieetwensen geef dit dan even door bij de bestelling.
Ophalen:
Donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur
Zondag ophalen tussen 12.00 en 14.00 uur
Neem contact met ons op als het niet lukt om het hiertussen op te halen, we kijken graag samen naar de mogelijkheden.
BESTEL VIA:
bel ons: 0317-613000
app ons: 0648375550
Via de app is je bestelling pas definitief wanneer je een bevestiging hebt ontvangen! Meld hierbij het aantal menu’s, eventuele uitzonderingen, eventuele extra’s en hoelaat je het wenst op te halen, je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging.
TAKE-AWAY:
Je ontvangt een duidelijke omschrijving met uitleg over het verwarmen van het tussengerecht en hoofdgerecht.
3-gangen €30,-
4-gangen €37,50
Charcuterie €12,-
Oesters €3,50 per stuk (op = op)
Kaas als extra gang €7,50
Kaas ipv dessert €4,-
Friandises 5 stuks €5,-
Bonbons 15 stuks €17,50
Om teleurstelling te voorkomen vragen wij jullie om minimaal een dag van te voren te reserveren.
Maar bel gerust op de dag zelf om te kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen!
WEEK 16
Amuse
–
Zwitsers baguette met opgeklopte boter
–
Dungesneden coquille geserveerd met komkommer, za’athar en radijs
–
Witte aspergesoep geserveerd met toast van brioche en een salade van witte asperge en Hollandse garnaal
–
Rib eye van de barbeque geserveerd met aardappelgratin, paddenstoelen en jus de veau
–
Wentelteefjes geserveerd met pinda, caramel, banaan en een mousse van pure chocolade