Helaas hebben wij ook onze deuren moeten sluiten, maar we gaan jullie verrassen met onze take away gerechten! Smaken zoals je van ons gewend bent maar dan met een twist. Hierbij ontvang je een duidelijke uitleg om het hoofdgerecht op te warmen.

Wij serveren een wekelijks wisselend 3-gangen menu of het hoofdgerecht uit het menu voor €16,- pp. en dit is te bestellen vanaf 2 personen. Al onze boxen worden geserveerd met een amuse en Zwitsers baguette met opgeklopte beurre noisette boter.

Vanaf donderdag 19 maart serveren wij tot nader bericht een take away menu. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan er vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur opgehaald worden (graag een dag van tevoren bestellen)

Bestellen via 0317-613000 of app 06-48375550

weekmenu
week 22:
donderdag – vrijdag – zaterdag

3-gangen verrassingsmenu €30,- pp.

Uiteraard houden wij rekening met eetwensen, geef deze alsjeblieft door bij je bestelling. Menu kan ook uitgebreid worden met charcuterie, kaas of friandises.

1e PINKSTERMENU:

Take-away 31 mei tussen 12.00&14.00 uur.

charcuterie €8,-

3 gangen €30,-

Amuse

Zwitsers baguette en opgeklopte boter met beurre noisette

Dungesneden coquille geserveerd met granny smith, yuzu en crème fraîche

Gebakken poulet d’yvonne geserveerd met witte asperge en gevogelte jus

Witte chocolade mousse geserveerd met een salade van mango en passievrucht

kaas ipv dessert €4,-
Kaas als extra gang €7,50

Friandises €5,-

De doos kan thuis gekoeld bewaard blijven tot het gebruik op dezelfde dag. De bestelling is pas compleet wanneer je een bevestiging ontvangt. Dit kan telefonisch of via de app zijn.